...μια ταπεινή προσπάθεια

Εκάνα και εγώ λοιπόν μία ταπεινή προσπάθεια σε Scrapbooking.
Δεν το εχω ξανακάνει, και ναι, ξέρω ότι φαίνεται.
Απλά παρακολουθώ τους διαγωνισμούς που γίνονται στο http://scrapgreece.blogspot.gr/, τα θαυμάζω, και είπα να συμμετέχω και εγώ μια φορά.
Θα παραμείνω καλύτερα σε αυτό που ξέρω να κάνω...



Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το blog σου και αυτά που φτιάχνεις! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα είναι πολύ όμορφη η προσπάθεια σου! Η εξάσκηση μας κάνει πάντα καλύτερους ;-) Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη φανταστική φωτογραφία με τα πατουσάκια και το υπέροχο λουλούδι που έφτιαξες από washi tapes! Μπράβο σου και ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!
    Να παρακαλέσω στο λινκ στο βατραχάκι να βάλεις το Post και όχι τη φωτογραφία ;-) δηλ. http://starsstripesanddots.blogspot.gr/2012/09/blog-post_21.html
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πολυ ωραια καλε!!! αν θες να τα φορτωνεις τοσο (και γω το ιδιο κανω) δοκιμασε την επομενη φορα σε μεγαλυτερο χαρτι ... ετσι θα μου μενει και λιγος ελευθρος χωρος ωστε να εισαι λιο χαρουμενη με το αποτελεσμα !!!!! αλλα πιστεψε με για πρωτη προσπαθεια ειναι πολυ καλη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου μενει ελευθερος χωρος ( κεκτιμενη ταxυτητα :P )

      Διαγραφή
    2. Το είδα στην πορεία οτι διάλεξα πολυ μικρό χαρτι τελικά, αλλά το πήρα απο το ημερολόγιο που γράφω στον γιό μου. Χμμμ... τουλάχιστον θα του μείνει και ενθύμιο. :-)

      Διαγραφή
  4. καλώς σε βρήκα!!!απο την Αλίκη σε βρήκα στο facebook.σε έβαλα στα αγαπημένα μου μαγαζάκια στο ετσυ εκεί είμαι η maya απο το mayasfairytale και έκανα και like στη σελίδα σου στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήλθες!!! Είδα το μαγαζάκι σου στο etsy. Πολυ όμορφα και νοσταλγικά πραγματακια φτιάχνεις, μπράβο!!!

      Διαγραφή
  5. εγώ πάντως Χριστίνα έχω μείνει άφωνη! είναι απίστευτη η σύνθεση σου! φανταστικά όλα αυτά τα χρώματα, το μπάνερ, το λουλούδι φοβερά...και οι δύο φωτογραφίες τέλειες! πολλά πολλά μπράβο! εαν κρίνω απο αυτήν την πρώτη προσπάθεια έχουμε να δούμε πολλά ωραία πράγματα απο εσένα απο εδώ και πέρα! ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!...σε λίγες μέρες ανεβαίνει η πρόκληση του Οκτ. σε περιμένω!χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια... αν βρώ τον χρόνο, φυσικά και θα προσπαθήσω να ξανασυμμετέχω.

      Διαγραφή
  6. Δε φαίνεται καθόλου ότι ειναι η πρώτη σου προσπάθεια, ίσα ίσα δειχνει ότι τό χεις το άθλημα και με λίγη εξασκηση σίγουρα έχουμε να δουμε πολλά από σενα, ειμαι σιγουρη!!! Καλή αρχή και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια, μακάρι να βρώ το χρόνο, και να φτάσω κάποια στιγμή στο δικό σου επίπεδο.

      Διαγραφή
  7. Και εμένα μου αρέσει πολύ!!Έχει τα αγαπημένα μου στοιχεία!Washi tapes και τέλεια φωτογραφία!Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή είναι πρώτη προσπάθεια???? Πρέπει να δε΄ςι την δικία μου πρώτη προσπάθεια να γελάς τρείς μέρες! Είναι πανέμορφη η σύνθεση σου και θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πως έχουμε πολλά να δούμε απο εσένα! Ευχαριστούμε που ε΄παιξες μαζί μας ;)

    υγ: σούπερ το μαγαζάκι σου!!! το τίμησα ήδη χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφη η πρώτη σου προσπάθεια! Και η φωτογραφία -απλά ΑΠΙΘΑΝΗ! Συνέχισε τις δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή αρχή!!!!! love-love-love washi tape και οι φωτογραφίες σου είναι τόσο μα τόσο γλυκές! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. wow!!!!!ean auth einai h prwth prosapatheia fantazomai tis alles....na sunexiseis einai uperoxo to athlhma xaxaxa!!!!
    Oi fotografies sou einai fantastikes auth me ta patousakia th latrepsa ;-)
    Filia polla kalws hrthes sth parea!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πρέπει να είναι κόλλημα. Σε εύχαριστώ για τα ομορφά σου λόγια Ιωάννα!

      Διαγραφή
  12. Καλως ήρθες και καλές δημιουργίες! Ελπίζω να συνεχίσεις γιατί η 1η σου προσπάθεια είναι πολύ καλή!!! Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είχε μείνει κάτι να πω και γω! Με κάλυψαν οι υπόλοιπες κοπέλες.
    Σίγουρα αυτό δεν μοιάζει να ναι η πρώτη σου σύνθεση!!! Χρησιμοποίησες τα αγαπημένα σου washi να φτιάξεις και να δημιουργήσεις τα σχέδια και τα διακοσμητικά... είναι σούπερ!
    και η φωτό με τα πατουσάκια φοβερή!!

    Ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας.!!!! Εύχομαι να το διασκέδασες...γιατί θα θελα να δώ και άλλες συνθέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία! Αν βρώ χρόνο, σίγουρα θα συμμετέχω ξανά.

      Διαγραφή
  14. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΟΥ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ!!!ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ WASHI TAPE ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ!!!ΠΟΛΛΑ LIKE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου